2009. május 9., szombat

DVTK-Siófok


Visszavágnának a hazaiak

Aczél Zoltán a csodálatos közönség előtt lenne sikeres.
Gálhidi György (DVTK): - Mindenképpen győzni szeretnénk, hogy a kitűzött céljainkat elérhessük, mert egy-két ponttal és helyezéssel el vagyunk még maradva ettől. Szeretnénk az őszi fiaskóért revánsot venni, az egy csúnya vereség volt, amely sokunknak "csípi" még ma is a szemét.
Aczél Zoltán (Siófok): - A Diósgyőr csodálatos közönsége előtt igyekszünk majd sikeresek lenni. A DVTK tavasszal jól szerepel otthon, nehéz Miskolcon jól teljesíteni. Mindezektől függetlenül próbálunk meg jó eredményt elérni.

A várható összeállítások
DVTK: Köteles - Lakatos, Viskovic, Bogunovic, Gohér - Ahodipke, Kamber, Stanic, Lippai - Homma, Tóth M.
Siófok: Milinte - Tusori, Hegedűs, Sütő, Köntös - Kogler, Roni, Nagy L., Kanta Sz. - Magasföldi, Ivancsics

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szeretném a figyelmedbe ajánlani a foci.miner.hu oldalt, ahol a labdarúgással foglalkozó blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - focis témában is.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!