2011. május 12., csütörtök

Könyvvel a koreográfiáért



A DVTK Centenárium könyv kiadója is szeretne hozzájárulni a diósgyőri szurkolók azon kezdeményezéséhez, hogy a várható bajnoki cím ünneplését szebbé tevő koreográfia szülessen.

Mint ismert, a drukkerek gyűjtésbe kezdtek, hogy a június 4-i, Cegléd elleni hazai bajnokin egy emlékezetes lelátó látványt mutathassanak be.

A diósgyőri labdarúgás történelmét feldolgozó könyv kiadója ezzel összefüggésben úgy döntött, hogy azok, akik jegyet vásárolnak a DVTK csapatának most szombati bajnoki mérkőzésére, a Kazincbarcikai SC elleni összecsapásra a Mini Olimpia sportban (Miskolc, Széchenyi út 83.), azok a tikett váltásával egy időben kedvezményes áron juthatnak hozzá a DVTK Centenárium könyvhöz, 3490 forint helyett 1990 forintért, és minden egyes eladott példányból 25 százalékot a koreográfiát készítő szurkolóknak adnak át.

Természetesen a kedvezményes áron kínált könyvből azok is vásárolhatnak, akik már megvették elővételben a jegyüket a Kazincbarcikai SC elleni meccsre, ezt ők jegyük felmutatásával tehetik meg a Mini Olimpia sportboltban kétköznapon 9-17, szombaton 9-12.30 óra közt.

Forrás:DVTK.eu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!