2011. május 11., szerda

Az ünnep fényét emelnék az ultrák



Méltó módon szeretnék megünnepelni a diósgyőri ultrák ezt a fantasztikus tavaszt. Felhívásukban azt kérik, aki megengedheti magának, az támogassa őket.
Tisztelt Szurkolótársak!

Már csak néhány forduló van hátra a tavaszi hadjáratból, egy olyan menetelésből, ami még legszebb álmainkban sem sűrűn fordult elő!

A téli hét pontos hátrányból mostanra nyolcpontos előnyt kovácsoltunk, úgy hisszük, ez önmagáért beszél. Sok-sok évtized után valószínűleg újra bajnokcsapatot ünnepelhetünk, ezért mi szurkolók újra szeretnénk kitenni magunkért, meghálálva csapatunk fantasztikus teljesítményét.

Mivel saját forrásaink végesek, ezért gyűjtést szervezünk a most szombati Kazincbarcika elleni mérkőzésen, valamint a rá következő hazai Hajdúböszörmény ellenin. Kazincbarcikán valószínűleg a részünkre szánt bejárat környékén lesz lehetőség a támogatás átadására, itthon a Diósgyőri Stadionban pedig több helyen, előre láthatólag a napos oldal bejáratánál, a kanyarban, és a tribünnél is.

Munkánk gyümölcsét a tavaszi utolsó hazai bajnoki mérkőzésen, a Cegléd ellen tervezzük bemutatni.

Kérünk mindenkit, aki szeretne segíteni, tőle telhetően járuljon hozzá a látványhoz és újra mutassuk meg, hogy nem csak a pályán, de a lelátón is MI VAGYUNK A LEGNAGYOBBAK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!