2011. május 31., kedd

DVTK: Tisza nem lesz diósgyőri, rutinos magyar csatár érkezhet

A pepsifoci.hu információi szerint csatárt mindenképpen igazolna az NB I-re a Ness Hungary NB II Keleti csoportjának bajnoka, a Diósgyőr. Úgy tudjuk, hogy a borsodiakkal összeboronált Tisza Tibor biztosan nem tér vissza Miskolcra, a korábban a nagy rivális Nyíregyházánál, jelenleg pedig Pakson futballozó Montvai Tibor viszont akár a DVTK játékosa is lehet a nyártól.



- pepsifoci.hu - A Diósgyőr szenzációs tavaszi sorozatának (14 meccset nyertek zsinórban a borsodiak, ami a hétvégi, mezőkövesdi vereségig a legjobb széria volt a világ komolyabb profi sorozatait tekintve) és 58 szerzett góljának (ennél csak a Szpari lőtt többet eddig a második vonal összes csapatát tekintve) visszajutott az NB I-be, ám a DVTK-nál szeretnének az első osztályban is hasonlóan versenyképes támadószekciót összerakni.

A pepsifoci.hu információi szerint Miskolcon mindenképpen szeretnének egy rutinos magyar csatárt is szerződtetni, ám a sajtóhírekkel ellentétben ez nem Tisza Tibor lesz, aki korábban már futballozott az Andrássy úton és aki belgiumi kiruccanását követően csapatot kereshet a nyáron, miután lejár a szerződése Újpesten. Úgy tudjuk, Tisza neve felmerült érintőlegesen, de szinte biztos, hogy egyelőre nem lesz a Diósgyőré.

A megoldást akár Montvai Tibor is jelentheti, aki értesüléseink szerint a DVTK egyik jelöltje csatárposzton, és aki az utóbbi években valamennyi állomáshelyén (Nyíregyháza, Kecskemét, Paks) gólokkal hálálta meg a bizalmat. A 32 éves, egri születésű támadó a tolnaiakkal ezüstérmet szerzett a Monicomp Liga nemrég véget ért szezonjában, és 23 idénybeli mérkőzésén összesen 8 találatig jutott.

Az ő sorsa természetesen attól is függ, hogy a befejező csatárt kereső Paks eléri-e a céljait, amennyiben igen, akkor jöhet létre a költözés. (FOTÓ: DVSC.HU)


Forrás:Pepsifoci.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!