2009. augusztus 2., vasárnap

Akkor is Szép volt fiúk!!!


Videoton FC - Diósgyőri VTK

3 - 2 (0 - 0)

Székesfehérvár (zárt kapus), v.: Szabó S. (Vámos T., Márton Zs.)

Videoton FC: Sebők - Lázár, Lipták, Horváth G., Andic - Szakály G., Farkas B., Alves - Nagy D., Sitku, Vujovic. Vezetőedző: Mezey György.

Diósgyőri VTK: Köteles - Lakatos, Viskovic, Kállai, Horváth G. - Lipusz, Búrány, Takács, Gohér - Lippai, Balajti. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gól: Vujovic (1-0) az 51., Alves (2-0) a 63., Lippai (2-1) a 82., Horváth G. (2-2) a 90., Viskovic (öngól, 3-2) a 90+4. percben.

Sárga lap: Lakatos a 31., Horváth G. a 37., Kállai a 37., Viskovic a 76., Horváth G. a 90+2., Lipták a 90+2. percben.

Csere: Sitku helyett Polonkai a 45., Gohér helyett Szabó V. a 45., Balajti helyett Nagy R. a 60., Szakály D. helyett Dvéri a 67., Kállai helyett Milicic a 73., Nagy D. helyett Milanovic a 88. percben.

Dr. Mezey György (Videoton FC): - Először is hadd kezdjem azzal, hogy ez az életem első olyan meccse, amelyen több média szakember volt, mint szurkoló. Rémes volt nézők nélkül játszani, siralomházra hasonlított a stadion, el kell gondolkozni azon, hogy ez jó irány-e, hogy ilyen szigorral büntetik a csapatokat. Lehet, hogy a büntetésekben inkább az UEFA és A FIFA gyakorlatát kéne követni. A meccsről pedig annyit, hogy rendkívül fegyelmezett és jó csapat benyomását keltette a DVTK, meg kellett küzdeni, szenvedni a győzelemért. A második félidő első 20 percében mutatott a csapatom elfogadható játékot. A győzelemnek örülhetünk, de ezzel együtt is sok sikert kívánok a Diósgyőrnek.

Aczél Zoltán (Diósgyőri VTK): - Gratulálok a Videotonnak a győzelemhez! Vegyes érzelmeim vannak, 70 percig a hazaiak akarata érvényesült és emiatt, amolyan apaként haragszom a fiatalokra. Pontosabban azért, mert csak 0-2 után mertek passzolni, játszani. Amikor Nagy R. beállításával meghúztuk a széleket, játékunkban már a gólszerzés is benne volt. Sajnos egy percet nem tudtunk kivédekezni a végén, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy összességében a Videoton megérdemelte a győzelmet. Milyen jó lenne most 4 pontos csapat edzőjeként nyiatkozni. Közel álltunk ehhez, de kellene még egy-két játékos ahhoz, hogy jó csapat legyünk ezzel a fiatalos, győzniakaró csapattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!