2009. április 18., szombat

A hét meccs óta veretlen jön


A labdarúgó NB I-ben hét meccs óta veretlen Győrt fogadja a Diósgyőr. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on!
Gálhidi GyörgyA labdarúgó NB I 23. fordulójában szombaton 19 órától a Diósgyőri stadionban a Diósgyőri VTK együttese a Győri ETO FC csapatát látja vendégül. A két együttes rendkívül közel van egymáshoz a bajnoki tabellán, mindössze két pont a különbség (a Diósgyőr 7., a Győr 9.), és a zöld-fehéreknek még van egy elmaradt meccsük. A győriek tavaszi formájára jellemző, hogy az idén még nem veszítettek bajnokit, és annak ellenére, hogy az elmúlt hat hétben 12 tétmeccset játszottak ( bajnoki, Ligakupa, Magyar Kupa) csupán egyszer kaptak ki (a Ligakupa elődöntőjében, a Fehérvártól, 2-0-ra). A győriek sorozata bár az eredmény oldalon tisztelet parancsoló (a bajnokságban legutóbb 2007. november 1-jén, a 13. fordulóban kapott ki az ETO), de ennek áldozata is van, ugyanis több győri játékos kisebb, nagyobb sérüléssel bajlódik. Igaz, sérültek Diósgyőrben is vannak.

– Meg lennék lepődve, ha Bogunovic, Ahodikpe vagy Stanic azzal állna elő, hogy vállalni tudja a játékot – mondta Gálhidi György, a DVTK vezetőedzője. – Rajtuk kívül Bokrosra és Lipuszra sem számíthatok, akik közül előbbi kéztörése, utóbbi pedig tüdőgyulladása után tért vissza közénk. De ezzel együtt is olyan csapatot tudunk kiállítani, amelyiknek van esélye a cél elérésére, a győzelem megszerzésére. Az biztos, hogy ehhez nagyot kell majd brusztolnunk, egy jó csapat ellen, de szerencsére az eddigi meccsek azt bizonyították, hogy küzdeni azt tudunk.

Ismét pénz- és kupakgyűjtés
A DVTK - Paks meccshez hasonlóan a Győr elleni hazai mérkőzésen is gyűjtést szervez a Bajtársak Diósgyőr szurkolói csoport a Nyíregyháza elleni rangadóra. Bővebben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!