2011. március 23., szerda

Újra hármat gúrított Csapatunk!


Ezúttal is,mint az első két tavaszi fordulóban, szintén három gólt rúgott Csapatunk az ellenfelének szombaton,aki ezúttal az Újpest második csapata volt.
Sajnos ebben a fordulóban a nyíregyháza is begyűjtötte a győzelmet,így tehát még három pont a hátrányunk a rivális tirekkel szemben.A szombati munkanap ellenére mintegy 3000-3500-an látogattak ki a stadionba ami egészen jó számnak tekinthető,főleg,ha ezen a hétvégén az elsőosztályú mérkőzések látogatását vesszük viszonyításként!
A szurkolás folyamatos volt, szerencsére a hangulatot tovább fokozta csapatunk jó játéka is, akik ismét három gólt gurítva megszerezték az újabb győzelmet.A mérkőzésünkre először kilátogató tulajdonosunk Leisztinger Tamás így élőben hallhatta,ahogy a mérkőzés végének közeledtével többször is az ultrák a fedett lelátón helyet foglalókkal kiegészülve ünnepelve énekelték az "amíg élek én"-t.
A mérkőzés végeztével már jött a jól megszokott közös éneklés a csapattal,ami elég jó hangerővel sikerült kivitelzni,köszönhetőan annak is ,hogy mintha végre a fedett részről is egyre többen várják meg az ünneplést és kapcsolódnak be a közös éneklésbe.

Tamburo CUD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!