2010. augusztus 31., kedd

Megtörtént az aláírás, az Arago Zrt. a többségi tulajdonos


Mától új korszak kezdődik Diósgyőrben?
Tehetjük fel ezt a kérdést is magunkban.Egy biztos,végre augusztus 27-én aláírták azt az adásvételi szerződést mind a város, mind a DVTK, mind pedig új többségi tulajdonosunk az Arago Zrt. részéről, amelyre már hónapok óta várunk.
Ezt közleményben ma jelentette be városunk vezetése.
Így végre megtörtént az amire szurkolóink ezrei vártak, vagyis a DVTK Leisztinger Tamás tulajdonában lévő Arago Zrt. többségi tulajdonába került.
Most már bízzunk abban, hogy előző pénzhajhász edzőnkkel Tornyi Barnabással sikerül rövid időn belül egyezségre jutni és nem vonnak le szeretett klubunktól fordulónként 3 pontot.
Reméljük az újabb igazolásokkal Csapatunk megerősödik és egy olyan gárda lesz Diósgyőrben akik képesek lesznek ebben a szezonban az első osztályba való visszakerülésre ami méltó 100 éves klubbunkhoz.
Mi mindent megteszünk, mint eddig is, így a jövőben is mindenhová elkísérjük szeretett csapatunkat!
Bízunk benne,hogy az elkövetkezőkben újabb sok győzelemmel ajándékoz meg csapatunk és ezzel újra visszanyerik annak a sok Diósgyőri fanatikus bizalmát,akiknek az elmúlt hónapokban, években a rengeteg klub körüli herce-hurca, valamint csalódás miatt már nem a DVTK meccsek szerepeltek hétvégenként a naptárjukban
Reméljük most már idővel egyre profibb körülmények lesznek Diósgyőrben és mindenki azt teszi majd a klubbnál és klub körül ami a dolga.
Az Ultrák szurkolnak,a Csapat játszik, a Vezetők pedig megtermtik a megfelelő feltételekt!

Mindörökké 100 éves DVTK!!!

-tamburo CUD-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!