2010. július 16., péntek

Pénteken lesz "valami" hivatalos!?


A háttérben, titokban tovább zajlottak, zajlanak az események Diósgyőr ügyben.


Csütörtökön (is) elmaradt - legalábbis eddig – a várva várt bejelentés, bár a vevőjelölt ajánlata igazából csak csütörtökön éjfélkor ketyeg le. Ugyanakkor szinte biztosra vehető – legalábbis a honlapunkhoz eljutott hírek alapján –, hogy az Arago Zrt. lesz a diósgyőri labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosa.

Információink szerint a hivatalos közlés pénteken délelőtt történik, történhet meg. A kft-re, és azáltal a csapatra, rá is fér(ne) ez a változás, ugyanis egyesek szerint 120, mások szerint 200 milliós adóságállománnyal rendelkezik a társaság. Amennyiben minden rendben alakul, akkor a gazdasági társaság jelenlegi tulajdonosának, a DSM Nonprofit Kft-nek újabb taggyűlést kell tartania, amelyen a tagoknak nyilatkozniuk kell majd, hogy „befogadják-e” az új tulajdonostársat, de ezen túlmenően a grémium új ügyvezetőt is kinevezhet.

Ezen kívül ma arról is hallottunk (újra), hogy a vevőjelölti kör bővülhet – mint ismert, Nagy Béla jelenlegi ügyvezető az Észak-Magyarország keddi számában beszélt egy másik érdeklődőről, nem megnevezve azt, ám hozzátéve: szeretné összehozni a feleket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!