2012. január 17., kedd

Ha hétvége...

Ha hétvége,akkor forduló!

Ha nem is Bajnoki meccs,de edző meccs lesz a mostani hétvégén 14:00tól és ugyan ezen a napon a DKSK is pályára lép 18:00tól majd a Generáli Arénában!

Mint azt sokan tudják a DKSK meccsekre elkezdtünk járni amióta a lányok ismét az élvonalba jutottak és szurkolunk is úgy ahogy egy Diósgyőrinek kell!
Szerencsénkre egyre többen járnak ki a DKSK meccseire is ahol a régi nótákkal szurkoljuk végig a meccset!!És egyre nagyobb az érdeklődés.Most szombaton az edző meccs után csoportosan fogunk nekivágni a Sportcsarnoknak úgy mint régebben tették a szurkolók mikor is a DVTK játszott hazai pályán és a meccs vége után nemsokkal a DKSK lépett hazai pályára és rohanva mentek a szurkolók a másik Diósgyőri csapatot biztatni tovább!!



A DKSK szurkolásnak is hatalmas múltja van ugyan úgy mint a Diósgyőrének.Régebben ugyan olyan jó érzés volt kijárni a DKSK meccsre mint egy Diósgyőrire csak hát sajnos ez abba maradt,de szerencsénkre látjuk,hogy ez a régi szép idők újra fellendíthetők!!A régiek is látják azt ,hogy valami már elkezdődött a DKSK részen is így mint mindenki a csapat is és mi is örülünk neki!

Tavaly egy koreóval is kedveskedtünk a lányoknak aminek örültek és és mások pedig csodálkoztak,hogy ilyenre gondoltunk!!






Mivel jelenleg még szünet van így szeretnénk ha minél többen kijönnétek a hétvégi Edzőmeccsre és az utána levő DKSK meccsre!


Mi ott leszünk és szurkolni fogunk!! :)

Hajrá Diósgyőr!!!


Ez eseményhez lehet csatlakozni a Facebookon is!

----->Itt lehet csatlakozni az eseményhez<-----


Menetrend:

14.30 - DVTK - Kazincbarcika felkészülési mérkőzés
17. forduló, január 21. (szombat) ,18.00: DKSK – UNIQA-Euroleasing Sopron


Belépők a DKSK meccsre:

Felnőtt:800FT
Diák-nyugdíjas:500FT





.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hétvégén megkezdődik a tavaszi szezon.A szombati meccsig lehet jelentkezni a kaposvári szurkolóbuszra!